Fjernvarmeanlæg

 

Home: www.viby-varmeteknik.dk

 

 

 

Termix VVX

Priser fra: 28.500-

 

Termix VVX er den komplette løsning til varmt brugsvand og rumopvarmning med optimal sikkerhed, effektiv energioverførsel, servicevenlig opbygning og et kompakt design.

Termix VVX - unit anvendes, hvor varmeveksler er et krav
eller ved konvertering til fjernvarme for at undgå omkostningerne til nye radiatorer og rør, som ikke tåler tilslutning til direkte fjernvarme.

Den effektive Termix 24 brugsvandsveksler har suveræn god afkøling og høj ydelse. Sammen med Danfoss AVTB
styreventil og den patenterede føleraccelerator fra Gemina Termix, sikres optimal regulering og hurtig lukkehastighed.
http://www.henrikjensenvvs.dk/varmeanl/space400.gif

http://www.henrikjensenvvs.dk/varmeanl/termix1.jpg

Efter montering og indregulering skal der ikke efterreguleres på varmtvandstemperaturen. Den unikke styring sørger selv for at holde komforttemperaturen på det varme vand, selv om driftsbetingelserne ændres i sommerperioder, hvor radiatorerne/gulvvarmen kan være frakoblet, og varmeværket sænker fremløbstemperaturen og differenstryk.

Den indbyggede Termix 24 varmeveksler er meget effektiv, har stor ydelse og optimal afkøling, hvilket er påkrævet ved rumopvarmningsanlæg for at opnå bedst mulig komfort og driftsøkonomi. Unitten leveres komplet og monteringsklar med vandvarmer, varmeveksler, styring, pumpe, sikkerhedsventiler, trykekspansion, mv. tilpasset til det lokale fjernvarmeværks krav.

Termix VVX er et driftsikkert kvalitetsprodukt, som er monteringsvenligt og hurtigt at indregulere. Produktet fuldendes med et stålkabinet designet af Jacob Jensen. Løsningen kan udbygges med automatik indeholdende vejrkompensering, motorventil mv..

 

 

 

Alle priser er inkl. moms og montering